sobota 11. října 2014

Podzim 2014

Pěkný podzimní den moji milý čtenáři,

podzim je v plném proudu že? Inverze, déšť, zima, vítr. Občas však vykoukne sluníčko a lidské srdíčko zaplesá a všichni hurá ven nachytat poslední paprsky. Vzala jsem pejska a vyrazila do přírody. Řekla jsem si, že pár barviček a čerstvý vzduch nám prospějí. Nakonec se z procházky vyklubala výprava pro podzimní dekoraci domova a to i se zahradnickými nůžkami.
Když jsem vlezla do lesíku vidina toho, že by mě náš maličký Jack Russell ochránil byla maličká a tak jsem pro jistotu měla ty nůžky celou dobu otevřené a připravené k zabodnutí.


Nastříhala jsem pár větviček čehosi s jehličím, Mac nasbíral šišky a cestou jsme ještě ukořistili pár šípků. Doma se z toho zrodil, po vypocení hodně potu a krve / =D / , věnec na který budu pyšná ještě za 5 let. S jistotou však vím, že si ho na vánoce i další a další svátky až do konce života budu kupovat. =D
A jak jste na tom s podzimem vy? Chodíte sbírat do přírody věci na výzdobu? Nebo se vám jen prostě líbí ty barvičky?? =)

Papa a s omluvou za den zpoždění 
vaše Jahůdka

1 komentář:

  1. Jú, Jahoda píše! :)

    Sbírání šípků, jeřabin a suchého listí jsem si užila jako malá, korálky, zvířátka a jiné blbůstky... teď už mě to nějak moc nebere, ale dívám se ráda a někdy si žmoulám v kapse kaštan, jen tak. :)
    Každý rok si říkám, jak to věncování na advent už vzdám, ale nakonec mi to nedá a zase si ho vyrobím. Je hnusnej, ale je můj. :-D

    OdpovědětVymazat